Uutiset

Kotojärvelle haetaan aktiivista toimitusjohtajaa 

Toimitusjohtajan tehtävässä vastaat taloudesta, viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta ja käytännön toteuttamisesta sekä myynnistä. Hoidat työsuhteisiin liittyvät käytännön asiat ja luot edellytykset henkilöstön hyvinvoinnille. Luot innostavaa ilmapiiriä ja luottamusta herättävää tulevaisuuskuvaa myös osakkaille. Olet aktiivinen ja näkyvä toimija asiakkaiden suuntaan ja mukana myös käytännön työssä kiivaimman sesongin aikana. Sesongin ulkopuolella (syys- ja kevättalvi) ideoit ja kehität uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia sekä suunnittelet toiminnan edellytyksiä seuraavaa kautta ajatellen.

Aktiivisena toimitusjohtajana saat hyvät mahdollisuudet toimia itsenäisesti tehtävässäsi. Tukenasi toimii kehitysmyönteinen hallitus ja työhönsä sitoutunut henkilöstö.

Odotamme sinulta kykyä johtaa organisaation päivittäistä toimintaa sekä valmiutta esimiestyöhön. Olet yhteistyötaitoinen, verkostoidut helposti ja nautit asiakastyöstä ja myynnistä. Olet idearikas, kykenet viemään kehitysideasi myös käytäntöön ja ymmärrät markkinoinnin ja viestinnän sekä yhteistyökumppaneiden merkityksen liiketoiminnan kehittämisessä. Viestit sujuvasti suomen lisäksi mielellään myös ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi toivomme sinulta vahvaa kiinnostusta golfia kohtaan; myös golfkentän osakeyhtiötoiminnan ymmärryksestä on etua.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Hallituksen puheenjohtaja Björn Fredriksson (040 5500 288) on varmimmin tavoitettavissa 1.3. ja 7.3. ja rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Mira Karilahti (020 7101 238) vastaa kysymyksiisi 5.3. klo 12.30-14.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.3. ja liitäthän mukaan myös CV:n.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi.
 

(Oy Kotojärvi Golf Ab 2.3.2018 10:00:00)
«« Edelliselle sivulle

Etsitkö näitä?