Uutiset

Mulligan & Birdie Tour 15.8. - 15.10.2004 

Mulligan & Birdie Tour 2004

Kilpailuaika: 15.8. - 15.10.

Palkintona kahden hengen golfmatka viikoksi Alicanteen Espanjaan!


Kilpailuun voi osallistua jokainen amatöörigolfari, kisan pelitasoitus on kuitenkin maksimissaan 36. Kentän slope otetaan huomioon kilpailussa. Pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli. Miehet pelaavat keltaiselta tiiltä, naiset ja juniorit alle 13 v. punaiselta tiiltä.

Kierroksia saa pelata niin monta, kuin haluaa. Mukaan lasketaan kunkin pelaajan kolme parasta kierrosta, jotka on pelattu Mulligan & Birdie Tourilla mukana olevilla kentillä.

Ensimmäisellä kerralla kisakierrokselle lähdettäessä pyydetään kentältä osallistumiskuponki, johon tämän jälkeen aina ennen kisakierrokselle lähtemistä pyydetään kentältä leima. Kisakierroksen jälkeen tulos merkitään osallistumiskuponkiin ja se vahvistetaan pelikaverin ja caddiemasterin allekirjoituksilla. Nämä vahvistavat kierroksen viralliseksi. Tuloskortista kannattaa myös ottaa kopio tasatuloksien varalle.

Ne pelaajat, jotka ovat palauttaneet vähintään kolme kierrostulosta 1.11.2004 mennessä, ovat mukana kilpailussa. Voittaja on se, jonka kolmen parhaan kierroksen yhteenlaskettu nettotulos on pienin. Tasoitukset mukaan ottaen kaikilla on mahdollisuudet voittoon.

Pelaajien päätyessä tasatulokseen, voittaja on se, jolla on pienin tasoitus viimeisen kilpailukierroksen alkaessa. Mikäli kahdella tai useammalla tasatulokseen päätyneellä tuloskorttinsa kopion lähettäneellä pelaajalla on täsmälleen sama tasoitus, voiton ratkaisee kahden viimeisen 18 reiän kierroksen yhteenlaskettu nettotulos. Jos edelleen päädytään tasatulokseen, voiton ratkaisee viimeinen 9 sisääntulo ja sen nettotulos. (Tässä vaiheessa se, joka ei ole laittanut mukaan kopiota tuloskortista, pudotetaan pois kisasta.)

Kilpailuajan päätyttyä kukin kilpailija lähettää viimeistään 1.11.2004 mennessä osallistumiskuponkinsa sekä kopiot kolmen parhaan kierroksensa tuloskortista osoitteeseen:

Mulligan&Birdie, S.A. / Tour 2004
Paseo de la Castellana, 210, 14º - 9a
28046 Madrid
Spain

Tai ne voi myös faksata numeroon: 00 34 91 345 4293

Palkintona voittaja saa Mulligan & Birdien järjestämän kahden hengen matkan Alicanteen Espanjaan. Palkinto sisältää: lennot, korkealuokkaisen hotellimajoituksen ja viisi green feetä molemmille lähtijöille. Matkan kesto on 1 viikko.

 

(Oy Kotojärvi Golf Ab 21.8.2004)
«« Edelliselle sivulle

Etsitkö näitä?