Uutiset

Juniorileiri 2009 

Juniorileiri 10.-11.6.2009


Kotojärjen junioritoimikunta järjestää seuran omille junioreille Golfleirin 10. – 11.6.2009 Kotojärvellä. Leirin ohjelma on liitteenä. Tavoitteena on nostaa junioreidemme yhteishenkeä, pitää yhdessä hauskaa harrastuksen parissa ja oppia lisää golfia. Tiivis harjoituspaketti antaa monelle eväitä myös omatoimiseen harjoitteluun ja pelaamiseen. Ohjelma on suunniteltu siten, että aikaa muullekin tekemiselle, kuin itse golfille, löytyy.

Leiri alkaa molempina päivinä kello 9:00 klubitalolta ja päättyy samassa tilassa klo. 17:00. LEIRILLE VOI OSALLISTUA MOLEMPINA PÄVINÄ TAI VAIN TOISENA PÄIVÄNÄ. Yöpymistä ei ole. Muista ilmoittaa oletko mukana molempina päivinä.

Leiristä vastaa junioritoimikunta, tietoja saa puheenjohtaja Osmo Stenroos puh.050-338 5625 tai osmo.stenroos@luukku.com. Leirin valmennuksesta vastaa PGA Pro Timo Ruuda.

Leiriläisille otetaan tapahtuman ajaksi vakuutus.

Ruokailu tapahtuu Klubiravintolassa. Leirin aikana nautitaan päivittäin lounas ja välipala.

Maksut

Osallistujien junioriharjoitusmaksu ja seuran jäsenmaksu tulee olla maksettu. Leiriläiset vastaavat itse ruokailukuluista ja ne maksetaan klubiravintolaan. Muita maksuja leirillä ei ole.

Leirillä noudatetaan yhteisiä pelisääntöjä.


Ilmoittautuminen

Palauta materiaalisalkusta löytyvä ilmoittautumislomake caddiemasterille sähköpostilla caddiemaster@kotojarvigolf.fi tai paperilla 7.6.2009 mennessä.

Varusteluettelo ja leirin ohjelma myös materiaalisalkussa.

 

(Oy Kotojärvi Golf Ab 23.5.2009)
«« Edelliselle sivulle

Etsitkö näitä?