Uutiset

Juniorileiri 14.-15.6.2011 

Kotojärvi Golf ry:n junioritoimikunta järjestää seuran omille junioreille Golfleirin 14. – 15.6.2010 Kotojärvellä. Tavoitteena on nostaa junioreidemme yhteishenkeä, pitää yhdessä hauskaa harrastuksen parissa ja oppia lisää golfia. Tiivis harjoituspaketti antaa monelle eväitä myös omatoimiseen harjoitteluun ja pelaamiseen. Ohjelma on suunniteltu siten, että aikaa muullekin tekemiselle, kuin itse golfille, löytyy.

Leiri alkaa 14.6 kello 9:00 klubitalolta ja päättyy samassa tilassa 15.6 klo. 17:00. LEIRILLE VOI OSALLISTUA MOLEMPINA PÄVINÄ TAI VAIN TOISENA PÄIVÄNÄ. Yöpyminen on järjestetty klubitalolle, jossa nukutaan lattialla omilla patjoilla. Leirille voi osallistua vaikka ei yöpyisikään.

Leiristä vastaa junioritoimikunta, tietoja saa Mikael Wireniltä puh.040-560 0635 email: mikael@wiren.fi. Leirin valmennuksesta vastaa PGA Pro Timo Ruuda.

Ruokailu tapahtuu Klubiravintolassa. Leirin aikana nautitaan keskiviikkona lounas, välipala ja illallinen – keskiviikkona aamiainen ja lounas.

Maksut

Osallistujien junioriharjoitusmaksu ja seuran jäsenmaksu tulee olla maksettu. Leiriläiset vastaavat itse ruokailukuluista ja ne maksetaan klubiravintolaan, ruokailun hinta on 45 €. Muita maksuja leirillä ei ole.

Ilmoittautuminen

Palauta oheinen ilmoittautumislomake caddiemasterille sähköpostilla tai paperilla 7.6.2011 mennessä.

 

(Oy Kotojärvi Golf Ab 24.5.2011)
«« Edelliselle sivulle

Liitetiedostot

Etsitkö näitä?