Uutiset

Kotojärvi Golfiin uusi kenttämestari 

 

Uusi kenttämestari Mäkelä näkee Kotojärven tulevaisuuden valoisana


Marko Mäkelä aloitti helmikuun alusta Kotojärvi Golfin uutena kenttämestarina.

Markolla on taustaa kentän rakentamisesta ja kentänhoidosta kenttämestarina reilun viidentoista vuoden ajalta. Lisäksi Markolla on kokemusta golfkenttäliiketoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä.

Kotojärven tavoite saattaa kenttä aiempien vuosien laadukkaaseen pelikuntoon ja tätä kautta henkilökunnan etsiminen kantautui myös Mäkelän korviin.

Jo ensimmäisistä keskusteluista lähtien kävi selväksi tulevat tavoitteet ja vastuut sekä tätä myötä odotukset kenttämestarin suhteen. Viesti oli yksinkertainen, Kotojärvellä tehdään muutosta ja kasvojen kohotusta toiminnan koko rintamalla ja tässä ykkösasiana on peliolosuhteiden saattaminen kuntoon niin lyhyellä kuin pitkälläkin tähtäimellä.

Kotojärvelle Markon ajoi itselleen mieleiset ja mielenkiintoiset tulevaisuuden näkymät. Vaakakupissa painoivat yhteisön mahdollisuudet sekä koko alueen kokonaisvaltainen kehittäminen.

Entä mitä tullaan näkemään ja kokemaan pelaajan vinkkelistä?
Tulevana kesänä tullaan näkemään Kotojärven raikastunut ilme ja parempi pelikokemus. Pääpaino on peliolosuhteiden kehittämisessä ja varsinkin viheriöitä tullaan parantamaan kaikin mahdollisin keinoin.

Kotojärvellä ollaan myös halukkaita saamaan palautetta ja valmiita kuulemaan pelaajien mielipiteitä kenttään ja olosuhteisiin liittyen. Kentänhoitoon liittyvistä toimenpiteistä tullaan myös viestimään aiempaa selkeämmin ja aktiivisemmin sekä kertomaan ja avaamaan tehtävien toimenpiteiden merkitystä kentälle ja pelattavuudelle.

 

 

KOTOJÄRVI GOLF

 

Marko Mäkelä 


 

(Oy Kotojärvi Golf Ab 10.3.2020 9:00:00)
«« Edelliselle sivulle

Etsitkö näitä?