Aloita golf

Kotojärvellä golfin aloittaminen on helpoa

Kotojärvellä golfin aloittaminen on helppoa! Alkuun et tarvitse muuta kuin avoimen mielen ja saavut paikan päälle. Nopeimmillaan pääset kentälle pelaamaan jo samana päivänä.

Greencard ja golfariksi

Päivässä golfariksi greencard -kurssit ovat helppo ja nopea tapa päästä kiinni uuteen harrastukseen.

Kurssilla saat perustiedot uudesta harrastuksesta, mitä ja miten harjoitella sekä miten pääset alkuun pelaamisessa ja lähdet kentälle nauttimaan pelaamisesta.

Kurssin kesto on 5 h ja kurssilla suoritetaan greencard.
Kurssin hinta on 99 €/hlö.

Kurssilla sytytät kipinän, innnostut ja opit rutiinit helposti ja sujuvasti. Samalla saat tietoa tarvittavista varusteista sekä pelaamisen mahdollisuuksista ja maksuista.

Kurssin käyneille tarjoamme superedullista lajin aloittamista: koko kauden vapaa pelioikeus Kotojärvi Golfiin hintaan 250 €.

Päivässä golfariksi greencard -kurssit alkavat huhtikuun lopulla.

Alta löydät alkukauden (huhti-toukokuun) Päivässä golfariksi alkeiskurssien ajankohdat.


Greencard -kurssit

  • 99 €/hlö
  • kesto 5h
  • max 6 hlöä
    Huom! pro pidättää oikeuden suurempaan ryhmään, jolloin kurssin kesto voi olla pidempi.


Huom!

Halutessasi suorittaa greencardin vielä kaudella 2023, ota yhteys suoraan Pro Mikaan (yht.tiedot alla) ja sovi tarvittavasta koulutuksesta.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Mika Asikainen
p. 050 918 6235
mika.asikainen@kotojarvigolf.fi


Kysy yrityksellesi tai omalle porukallesi yksityiskurssi mahdollisuutta ja aikataulua.​​​​​​​​​​​​​​

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Mika Asikainen
p. 050 918 6235
mika.asikainen@kotojarvigolf.fi


Pelaamaan ja harjoittelemaan

Kurssin jälkeen sinulla on jo greencard ja nyt on aika lähteä pelaamaan. Nyt on hyvä aika pelata esimerkiksi kurssiin kuuluva pelioikeus viikko Rantakentällämme.

Tärkeintä on olla AKTIIVINEN ja käydä harjoittelemassa ja pelaamassa.

Huom!
Kaudella 2023 greencard -kurssin Kotojärvellä suorittaneille aloittaville pelaajille on tarjolla huipputarjous uuden harrastuksen aloittamiseen:

Kaudeksi 2023 täysi pelioikeus hintaan 250 €.

Kysy lisää Pro Mikalta tai klubilta caddiemasterilta.

Pelitaitoja kehittämään ja nauttimaan

Ryhmäharjoitukset, jotka ovat suunnatut vähän pelanneille ja vasta aloittaneille, ovat miellyttävä tapa jatkaa kurssin jälkeen ohjattua harjoittelua.

Täältä löydät usein myös peli- ja treeniseuraa, jotka ovat samassa tilanteessa kanssasi.

Ryhmäharjoitukset ovat edullisia ja kestoltaan kompakteja noin tunnin kestäviä treenikertoja aina yksi teema kerrallaan.

Pron yksityisopetukset tai pienryhmäharjoitukset ovat suositeltavia, kun haet enemmän henkilökohtaisempaa ja intensiivisempää opetusta.

Omien pelitaitojen kehittämisessä tärkeintä on löytää itselleen sopiva tapa ja aikataulu edetä. Tässä on hyvä pyytää vinkkiä ja apua golfin ammattilaiselta, pro'lta.

Nauti harrastuksesta ja sen tuomista mahdollisuuksista sekä mukavasta seurasta ja uusista ihmisistä, joita tapaat lajin parissa


VINKKI: golfin synty perustuu sosiaalisuuteen.

Nauti eri kentistä niin koti kuin ulkomaillakin. Golfmatkat ovat AINA laadukkaissa hotelleissa ja mukavassa ympäristössä ja lähes jokainen golfseura järjestää yhteisiä matkoja ulkomaille. Myös omatoimi matkaajalle golf on ainutlaatuinen peli, koska voit pelata reissussa kenen kanssa tahansa.

Greencard osana yritystapahtumaa

Räätälöimme yritystapahtuman yksilöllisesti juuri Teidän tarpeitanne vastaavaksi. Meiltä on mahdollista tilata yritystapahtumia muutaman hengen businesslähdöistä aina koko yrityksen tarpeisiin, vaikka koko päiväksi.

​Perinteisten golfkilpailujen lisäksi järjestämme myös kokouspäiviä, virkistyspäiviä ja golfiin tutustumista jolloin ohjelmaa löytyy myös niille jotka eivät golfia vielä ole kokeilleet! Voit tutustua tiloihimme ja vaihtoehtoihin Palvelut sivulta. Yristystapahtuman voi siis järjestää siten, että osa ryhmästä kisailee kentällä osan suorittaessa greencardia. Näin jo-golfaavat ja kohta-golfaavat voivat nauttia yhteisestä päivästä golfin parissa.

Kysy lisää Mika Asikainen 050 918 6235 tai mika.asikainen@kotojarvigolf.fi

Teemme myös paikallisten koulujen kanssa yhteistyötä. Golfia voi pelata osana koululiikuntaa.