Kotojärven Kartanogolfin mestaruudet ratkaistu

Viikonloppuna pelattiin seuran mestaruuksista eri sarjoissa.

Seuran mestaruuskilpailut pelattiin kaksipäiväisenä 36 reiän kilpailuna erinomaisissa olosuhteissa. Säätiedotus oli koko viikon lupaillut epävakaista ja vesisateita joka päiväksi, mutta kuten jo monesti tänä kesänä, ennusteiden vastaisesti koko viikonloppu oli aurinkoinen ja sateeton.

Molempina päivinä lähetettiin ensimmäisenä matkaan aamuvirkut veteraanit. Veteraanisarjan mestaruuden vei tasaisen hienoilla 79 lyönnin kierroksilla Raimo Ahonen yhteistuloksella 158. Toiseksi sijoittui Raine Lindholm ja pronssille pelasi Jukka Tainio.

50-vuotiaitten seniorien mestariksi yhteistulokseen 157 nousi hienolla toisen päivän 76 lyönnin kierroksella Rami Villberg. Hopealle sijoittui Pasi Ritvanen ja kolmas oli Ilkka Riiali.

Miesten yleisessä sarjassa oli ensimmäisen päivän jälkeen puolenkymmentä pelaajaa vielä hyvissä asemissa taistelemaan mestaruudesta. Kisa pysyikin loppuun asti tosi tiukkana. Kärkikolmikko pelasi yhden lyönnin sisään kaikkien tehdessä viimeiselle reiälle birdien. Mestaruuden vei lopulta Miika Kujansivu kukistamalla Juha Nyrhivaaran ensimmäisellä uusintareiällä. Kolmanneksi sijoittui näistä yhden lyönnin isommalla lyöntimäärällä 154 Aleksi Liljemark.

Juniorisarjan paras oli Niklas Vilen tuloksella 167 lyöntiä.